Willen jullie alsjeblieft de tekengrootte  op 4 instellen
voordat je aan je bericht begint, dan kan iedereen het zonder problemen lezen. Bijvoorbaat hartelijk bedankt, jullie zijn geweldig!!

 

 

 

245 keer bekeken

Aanvraagperiode WW-uitkering verkort

 • zondag 01 oktober 2017 @ 12:25
  #1

  Aanvraagperiode WW-uitkering verkort

  geplaatst op 11 september 2017

  Wie vanaf nu een WW-uitkering aanvraagt, kan dat op zijn vroegst 1 week voor en uiterlijk 1 week na zijn eerste WW-dag doen. U kunt zich wel alvast voorbereiden door het Stappenplan WW en de e-mailservice te gebruiken.

   

  Aanvraag 1 week voor de eerste WW-dag

  Een week voor de eerste WW-dag geeft een werkgever de salarisgegevens van de werknemer door aan UWV. Pas daarna kunnen wij een beslissing nemen over de uitkering. Om die reden hebben wij de aanvraagtijd verkort. U kunt de aanvraag nu 1 week van tevoren doen.

  Stappenplan WW&

  De aanvraag moet wel uiterlijk 1 week na de eerste WW-dag bij ons binnen zijn, anders krijgt u misschien eenmalig een lagere uitkering.

  U heeft dus 2 weken de tijd heeft om uw aanvraag te doen. Om te zorgen dat u niet te vroeg en niet te laat bent, kunt u het Stappenplan WW volgen. Daarin staat precies wat u wanneer moet doen om een WW-uitkering aan te vragen. Ook kunt u zich aanmelden voor de e-mailservice. U krijgt dan van ons een e-mail die u eraan herinnert om uw aanvraag op tijd te doen.

  Voor uw WW-aanvraag heeft u uw DigiD nodig. Als u die nog niet heeft, houd er dan rekening mee dat de aanvraag van een DigiD 5 dagen kan duren.

  Meer informatie

  Kijk voor meer informatie op Wanneer moet ik een WW-uitkering aanvragen?

  samen sterk 

  CLUB WAO EN ANDERE UITKERINGEN  (LINK)
  Communicatie is vaak het grootste probleem van de oplossing
      handtekeningafbeelding